Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محمدرضا مردانی مشاور رئیس و مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم اندیشی مدیران و رابطین گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و مراسم تکریم و معارفه مدیر کل گزینش این استان که به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزار شد، گفت: هدف و ماهیت گزینش شناسایی، جذب و به کارگیری افراد شایسته و اصلح نسبت به سایر متقاضیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردانی با تاسی به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه "اساتید فرماندهان جنگ نرم و دانشجویان افسران جوان جنگ نرم هستند" افزود: در این برهه خاص که مقام معظم رهبری از آن به عنوان "دوران مهم گذر از پیچ بزرگ تاریخی" یاد می کنند و برحفظ هوشیاری آحاد مردم تاکید دارند، وظایف مدیران و مسئولین نظام به ویژه حوزه های نظارتی و حاکمیتی از جمله گزینشگران بیش از گذشته است.

مردانی گفت: نهادینه کردن بینش اسلامی، انتقال ارزش های دینی و انقلاب، تربیت دانش آموزان در چارچوب ارزش های انقلاب اسلامی، زمینه سازی برای انتقال مفاهیم دینی در بدنه آموزش و پرورش و به طور کلی اصلاح فضای آموزشی کشور از طریق به کار گیری عناصر فرهیخته و مربیان متدین و متخصص در لایه های آموزشی کشور از جمله اهداف نام‌گذاری این مناسبت توسط شهیدان، رجایی و باهنر و سایر مسئولین و رهبران نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

 

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به جهت گیری هوشمندانه امام راحل و فرمایشات ایشان در خصوص اسلامی شدن دانشگاه ها، گفت: امام خمینی (ره) همواره منشاء تحولات و سرنوشت کشور را در گرو اسلامی شدن دانشگاه ها می دانستند.

وی گفت: امر گزینش فوق العاده حساس و ظریف است و افراد واجد شرایط باید عهده دار امور گزینشی باشند. هرگاه در هر نهادی گزینش دقیق تر اجرا شده و اصالت خود را همچنان حفظ کرده است، آن نهاد در جذب نیرو موفق عمل کرده است.

مردانی تاکید کرد: در مسیر تربیتی و مدیریت سازمان ها، گزینش یکی از ارکان مهم نظام در ارتباط با شناسایی، استعدادیابی و نگهداری نیروی انسانی تعریف شده، ولیکن اخلاص در عمل و رعایت اخلاق حرفه ای و تکریم انسانها از جمله موارد مهمی است که مدیران و رابطین گزینش باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

مدیرکل دفتر مرکزی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر گردش نخبگان در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: در همین راستا تشکیل بانک ذخیره استعدادها برای جانشین پروری و ایجاد ظرفیت هایی برای پست های مدیریتی در ادوار آتی هر واحد ضروری است.

وی به همکاری استادان مدعو متعهد و متخصص در واحدها تاکید کرد و گفت: فراخوان سراسری برای افراد متقاضی به منظور شناسایی اساتید حق التدریس در دانشگاه و صدور مجوز تدریس برای افراد وجد شرایط و همچنین تدوین منشور اخلاقی برای اعضای هیات علمی به جهت اینکه از جایگاه ویژه و حساسی که در نظام آموزشی دارند، الزامی است.

مردانی در پایان از زحمات و تلاش های حسین جعفری طاهری مدیرکل سابق گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی قدردانی و با صدور حکمی دکتر سیدمحمود هاشمی را به عنوان مدیرکل گزینش دانشگاه آزاداسلامی استان تهران منصوب کرد.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت در خصوص نامه انجمن ها به رهبر انقلاب در خصوص سرکوب نرخ ارز در سامانه نیما گفت: در سالی که جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است باید زمینه های مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد با حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی رقم بخورد زیرا پس از سال ها تجربه، اثبات شده که ارز چند نرخی فساد آور است.

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت اظهار داش: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، باید زمینه های لازم از سوی دولت و مجلس برای افزایش تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی فراهم شود اما کماکان سیاست های بر ضد این شعار کماکان در اقتصاد وجود دارد.

وی به سیاست های ارزی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: ارز چند نرخی مشکلات زیادی به همراه دارد و فساد آور است و از طرفی هم انگیزه لازم را از تولیدکنندگان می گیرد.

وی افزود: لذا باید سازوکارهایی تعبیه شود تا مشارکت سرمایه گذار و بخش خصوصی و مردم در اقتصاد بیشتر شود زیرا با گذشت ۴۰ سال از انقلاب، همچنان سهم بخش خصوصی در اقتصاد ملی بسیار ناچیز است و به نظر می رسد یکی از راهکارهای اصلی افزایش مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی است.

کد خبر 6094072 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید